VOILA_REP_ID=C1257352:004C7CE9

Još jednom, Liqui Moly je najpopularnije ulje u NemačkojPo šesti put za redom, čitaoci najvećeg nemačkog auto magazina "Auto Zeitung" izabrali su Liqui Moli za najbolji brend što se tiče motornih ulja. Ovo se ne dešava slučajno, već je rezultat napornog rada.

Auto Zeitung je veoma uticajan auto magazin sa 64 miliona čitalaca. Časopis tražio od čitaaca da odluče koji je top brend u oblasti ulja za automobile. Mi smo dobili ovaj godišnji izbor šesti put zaredom i ostavili Castrol, Mobil i Shell iza nas. Ako kompanija srednje veličine osvaja iz godine u godinu pobeđuje neke od najvećih kompanija u svetu, onda je jasno da veličina nije bitna. Ono što je bitno u stvari je strast i naporan rad.

Takav snažan ugled ne može da se postigne samo malo "šminkanje" brenda. Naša reputacija je bazirana na vrhunskom kvalitetu proizvoda, kao i usluge i filozofije koja se fokusira na kupca.

Osvajanje nagrade jednom je jedna stvar, ali ostati na vrhu i svake godine branti tu poziciju od svih takmičara je skroz druga stvar. To je razlog zašto želimo svaki dan da budemo još bolji. Vaše povratne informacije i vaše sugestije su visoko cenjene.

Tokom narednih nedelja, ostali veliki časopisi automobil u Nemačkoj, "Auto Bild" i "Auto Motor Sport", će objaviti rezultate glasanja svojih čitalaca. Jedva čekamo da vidimo da li ćemo biti u stanju da odbranimo i naše prve pozicije u ovim časopisima, takođe.

Pogledajte link: LIQUI MOLY is “Top Marke” (“Top Brand”)
 

 


contact data:
LIQUI MOLY GMBH
Jerg-Wieland-Strasse 4
D-89081 Ulm-Lehr

telephone: 0731-1420-0
fax: 0731-1420-71
e-mail: info@liqui-moly.de
Internet: www.liqui-moly.de

source: