VOILA_REP_ID=C1257352:004C7CE9

Za bezbrižno putovanje na odmor koristite proizvode Liqui Moly


Vi ste savršeno pripremljeni za vaš odmor, ali da li je vaš auto spreman? Da bi Vam osigurali bezbedan put bez kvarova , evo nekoliko vrednih saveta, naročito koji se odnose na motorno ulje i aditive koje bi koristii za dalji put.
Motorna ulja
Ako planirate da promenite ulje pre odlaska na odmor, budite prvo sigumi da je ulje odobreno od strane proizvodača vašeg automobila. Kada promenite ulje mi preporučujemo takode da dodate naš aditiv Cera Tec-3721.
Ovaj aditiv je pravi zaštitnik Vašeg motora, smanjuje trenje i habanje koristeći keramička jedinjenja koja su otporna na izuzetno visoka toplotna opterećenja, čime se povećava vek trajanja komponenti u motoru i servisni period.
Na odmoru ili za bio koje putovanje preporučujemo da sa sobom ponesete Vaše ulje koje nudimo u pakovanju od 1 litra, pored velikih kanti od 5 litara.
Ovo obezbeđuje da uvek imate pravo ulje sa sobom, i garantuje optimalan kvalitet.
Savet: Naše ulje je ulje za sva godišnja doba, za benzinske i dizel motore, kompatibilne je sa svim standardnim komercijalnim motornim vozilima. Obezbeđuje siguran i bezbedan put do Vašeg odredišta.
Pravo ulje za Vaš automobil možete pronači na našem sajtu u katalogu ulja.

Aditivi
Mnogi ljudi ne znaju da su aditivi stalni saputnici, i redovnim korišćenjem ovi vredni pomagači razvijaju svoj puni efekat i značajno produžuju radni vek Vašeg motora i njegovih komponenti. Preporučujemo korišćenje sledecih aditiva (u zavisnosti od vrste goriva):

Benzin:
2522 - Injection Cleaner čisti i otklanja naslage na diznama za ubrizgavanje goriva, usisnih ventila, svećica i u komori za sagorevanje i sprečava ponovno stvaranje naslaga. Eliminiše poteškoće pri pokretanju motora, grubo mirovanje i pomaže očuvanje svih komponenti u sistemu za ubrizgavanje goriva. Štiti ceo sistem za gorivo od korozije.
5108 - Fuel System Treatment, pogodan za sve benzinske motore, naročito pogodan za nova vozila za preventivnu upotrebu, poboljšava performanse motora i sprečava gubitak snage.

Dizel:
5120 - Super Dizel Aditiv, otklanja naslage u sistemu za ubrizgavanje dizel goriva, kao i u komori za sagorevanje i sprečava ponovno stvaranje novih naslaga. Pored toga povećava cetanski broj i poboljšava svojstva paljenja dizel goriva. To osigurava miran rad motora.
5148- DPF zaštitnik, povećava radni vek Vašeg dizel partikularnog filtera. Redovnom upotrebom aditiva, DP filter ostaje čist i izbegavaju se skupe popravke i kvarovi.
Naši aditivi su izuzetno jednostavni za korišćenje i ne zahtevaju se nikakvi dodatni radovi, jer ih jednostavno dodate u rezervoar kada sipate gorivo. Minimalni napor uz Liqui Moly aditive za povećani životni vek vašeg automobila i garancija za opušteno i bezbedno putovanje.

Naši aditivi su izuzetno jednostavni za korišćenje i ne zahtevaju se nikakvi dodatni radovi, jer ih jednostavno dodate u rezervoar kada sipate gorivo. Minimalni napor uz Liqui Moly aditive za povećani životni vek vašeg automobila i garancija za opušteno i bezbedno putovanje.


 

 


contact data:
LIQUI MOLY GMBH
Jerg-Wieland-Strasse 4
D-89081 Ulm-Lehr

telephone: 0731-1420-0
fax: 0731-1420-71
e-mail: info@liqui-moly.de
Internet: www.liqui-moly.de

source: