VOILA_REP_ID=C1257352:004C7CE9

Veliko sponzorstvo na dva skijaška svetska prvenstva


Obratite pažnju na plavo-crveni Liqui Moly logo u snegu. Mi smo ponosni sponzori na dva glavna skijaških događaja ove godine. U poslednjem biltenu ste već saznali za naš angažman u Svetskom prvenstvu u alpskom skijanju koje se održava od 1.2. do 15.2. u Biver Kriku, SAD (Beaver Creek, USA).
Sada smo srećni da najavimo da smo postali i sponzor na Svetskom prvenstvu u nordijskom skijanju u Falunu u Švedskoj, koje se održava poslednje dve nedelje februara. Stoga, ceo februar je ispunjen Liqui Molyjem u snegu na dva svetska prvenstva koje predstavljaju vrhunac ski sporta, jednakim Zimskim olimpijskim igrama. Ovo daje našem brendu veliku pažnju širom sveta i još jedan korak na putu da Liqui Moly raste do globalnog brenda. Naš logo će moći da se vidi, između ostalog, pored broja na samim takmičarima i na reklamnim panoima pored staza. Tako će Liqui Moly imati veoma visok nivo zastupljenosti na televiziji u celom februaru, očekujemo više od 500 miliona TV gledalaca što znači više od 500 miliona potencijalnih kupaca. To povećava potražnju i pruža velike mogućnosti za partnere Liqui Molyja da povećaju svoj promet. Ovo je investicija za celu Liqui Moly porodicu da nas u budućem poslovanju izdvaja od konkurencije. Ovo je naša najveća investicija u zimskim sportovima ikada, i još je vrednija jer naši glavni partneri u Motorsportu, nova serija TCR i MotoGP serija, još nisu počeli u svoje sezone.
Sve u svemu naša međunarodna sponzorstva u 2015. čini nekoliko miliona evra koje ulažemo da promovišemo brend i da povećamo svoje poslovanje.


 

 
imprint | privacy | contact | print | search


contact data:
LIQUI MOLY GMBH
Jerg-Wieland-Strasse 4
D-89081 Ulm-Lehr

telephone: 0731-1420-0
fax: 0731-1420-71
e-mail: info@liqui-moly.de
Internet: www.liqui-moly.de

source: