Jednostavno do očuvanog krova kabrio vozila

Prve visoke temperature su vesnici kabrioleta: Liqui Moly paket za održavanje kabrio krovova će vam omogućiti da što duže uživate u čistoti vašeg vozila.

Osećaj vetra koji vam prolazi kroz kosu, uživanje u prelepim pejzažima i suncu čine voženje kabrioleta tako posebnim. Medjutim pored onoga što nam kabriolet pruža on takođe zahteva i posebnu negu. Bez obzira da li se radi o starijim ili novijim vozilima, automobili sa mobilnim krovovima imaju poseban šarm. Kako bi vaš automobil uvek izgledao kao da je izašao iz salona potrebno je redovno održavati pokretne krovove.

Ono što je takodje bitno uraditi jeste zaštita krova od loših vremenskih uslova. Budući da su tekstilni kabrio krovovi često izloženi kiši potrebno ih je zaštiti. Liqui Moly vam nudi dva proizvoda, jedan koji služi čišćenju i održavanju kabrio krovova i drugi koji je namenjen zaštiti krovova od kiše, prašine i ostalih prljavština. Pored toga, Liqui vam nudi široku paletu proizvoda za održavanje eksterijera i enterijera vaših ljubimaca!

Liqui Moly – Oseti Razliku