LIQUI MOLY

Brend koji pokreće i ispunjava entuzijazmom.

Više od 800 zaposlenih u firmi Liqui Moly su svojom posvećenošću, idejama i sposobnostima stvorili brend koji je danas globalni proizvođač premium motornih ulja, aditiva, proizvoda za održavanje vozila, servisnih proizvoda, lepaka i zaptivnih materijala. Zahvaljujući našem napornom radu postali smo zaštitni znak za vrhunski kvalitet koji ispunjava klijente entuzijazmom. Svetski brend, proizveden u Nemačkoj!
Uživajte u širokom dijapazonu naših artikala – nudimo vam čak preko 4.000 artikala sa kojima pokrivamo potrebe svakog vozila u svetu. Mi vam nudimo sve što vam je potrebno za automobile, motorcikle, komercijalna vozila, opremu za gradjevinu, brodove i vrtlarske aplikacije. Mnogi naši artikli imaju široku sferu upotrebe, te ih možete koristiti kako kod kuće tako i u profesionalnim radionicama. Kvalitet naših artikala će zasigurno produžiti servisni interval motora i doprineti odličnim performansama vašeg vozila. Složićemo se svi da su ovo ključni faktori koji nam pomažu da uživamo u vožnji ali i da smanjimo troškove na duže staze!
Najsofisticiranije sirovine, stalna kontrola kvaliteta i ispunjavanje najviših specifikacija garantuju kvalitet i unikatne prednosti za vas. Liqui Moly je mnogo više od proizvoda!