Ulja za skutere svetlo zelene boje

Motorbike Molygen 4T Scooter motorno ulje od Liqui Moly kompanije za specijalnu zaštitu motora.

Razliku ovog motornog ulja u odnosu na ostale vrste možete uočiti već prilikom sipanja,  jer dva nova Molygen 4T Scooter motorna ulja nisu zlatne boje već svetlo zelene. Svetlo zelena boja ukazuje na efektivnu zaštitu od habanja motora. Na sajmu automehanike u Frankfurtu, nemački specijalista za motorna ulja i aditive će predstaviti svoja dva najnovija artikla posetiocima.

Liqui Moly Molygen motorna ulja su se odlično pokazala prilikom upotrebe kako u automobilima tako i u skuterima. Aditivi koji su sastavni deo Molygen motornog ulja stvaraju zaštitini film unutar motora koji sprečava direktan kontakt metalnih delova motora. Kao rezultat ovoga imamo redukovano habanje motora i smanjenu potrošnju goriva. U poredjenju sa ostalim konvencionalnim motornim uljima frikcija se prilikom upotrebe ovog motornog ulja smanjuje za čak 30%.

Skuteri se najčešće koriste za vožnje na kratkim relacijama, naročito u gradskom saobraćaju. Ovo su upravo okolnosti gde Molygen motorno ulje može pokazati svoju efikasnost i snagu, jer se motor ne zagreva dovoljno prilikom vožnje na kratkim relacijama te se tada motor najviše i haba. Molygen aditiv u ovakvim okolnostima štiti motor i drastično smanjuje verovatnoću odredjenih kvarova.

Dva nova Molygen Scooter motorna ulja za četvorotaktne motore su dostupna u viskozitetu 5W-30 i 10W-40.